Duux Whisper Flex Smart – Zo slim was een ventilator nog nooit

Duux Whisper Flex Smart – Zo slim was een ventilator nog nooit

Voor de naderende zomer en de verwachting dat het alweer een warme zomer zal gaan worden in Nederland, is het verstandig om na te denken over de mogelijkheden om je woning en eventueel jezelf overdag en ’s nachts te kunnen verkoelen. Een ‘smart fan’ kan daar een oplossing voor zijn. Met allerlei merken en verschillende producttypes wordt het aanbod van ventilatoren met smart connectivity alsmaar groter. In dit artikel wil ik graag de Duux Whisper Flex Smart Ventilator onder de aandacht brengen.

Wat is de Duux Whisper Flex Smart Ventilator precies?

De Whisper Flex Smart is een moderne design ventilator van het Nederlandse bedrijf Duux die volledig draadloos te gebruiken is. Het model is verstelbaar in hoogte, kan verticaal en horizontaal draaien dankzij de swing en het heeft maar liefst 26 instelbare snelheden en meerdere standen. Om het ons makkelijker te maken heeft Duux er voor gezorgd dat de Whisper Flex Smart bediend kan worden door middel van een geleverde afstandsbediening en de Duux app die beschikbaar is voor iOS en Android. Maar voor de mensen die het liever handmatig doen kan de slimme ventilator ook bediend worden met de aluminum draaiknop met een ingebouwde lcd-display.

Een goede nachtrust

Daarnaast beschikt heeft het model over een nachtmodus zorgt voor een goede nachtrust dankzij de minimale geluidsproductie en het automatisch gedimde scherm. Het display wordt na 10 seconden compleet uitgeschakeld en met de laagste snelheid van slechts 13 dBa wordt het snijdende wind geluid van de ventilator verminderd. Als je tijdens het slapen de ventilator liever op een tafel/kast wilt zetten, dan is het mogelijk ook om de ventilator te transformeren van een vloermodel (88 cm) naar een tafelmodel (51 cm).

Aandachtspunt bij aanschaf 

De accuduur van 18 uur maakt de Whisper Flex Smart echt een ware draadloze ventilator. De Whisper Flex Smart is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een adviesprijs van €149. Het enige wat nog ontbreekt bij aanschaf is de Duux Docking & Battery Pack, oftewel de accu van de Whisper Flex Smart. Deze wordt daarnaast aangeboden voor maar €49,99.

duux-smart-ventilator-kopen

Waar kun je de Duux Whisper Flex Smart Ventilator kopen?

Voor de adviesprijs van €149,00 is de Duux Whisper Flex Smart Ventilator te koop bij Bol.com. Bestel ‘m direct online zodat je de ventilator snel in huis hebt.

Bekijk het smart home assortiment van Duux

Geef een reactie